לאנשים שאוהבים לאכול ולבשל.
מתכונים, הסברים ושאלות.

יום ראשון, 28 בנובמבר 2010

עוגת תפוזים ושוקולד

עוגה שממש קל להכין והולכת ממש טוב עם הקפה של הבוקר.
עוד מוצר מיני רבים מהמטבח המופלא של אמא:)

אז מה צריך?...

1 כוס שמן
1 כוס סוכר
5 ביצים
1 כוס מיץ תפיזים
1 סוכר וניל
2.5  כוסות קמח
חבילה אחת של אבקת אפייה
50 גרם אגוזים קצוצים
50 גרם שוקולד מגורד
קליפת תפוז שלם מגורדת

אז מה עושים?...


לבחוש את הסוכר והשמן
ולהוסיף בהדרגה ביצים קמח אבקת אפייה ומיץ תפוזים עד לקבלת תערובת חלקה
להוסיף את הגרידת תפוז, האגוזים ולגרד את השוקולד לתוך התערובת.










שופכים לתוך שתי תבניות אינגליש קייק- ממלאים עד ל3/4 מגובה התבנית.
מחממים את התנור לפני ואופים בחום בינוני (180-200 מעלות) למשך כ 20 דקות- המבחן היותר מדוייק הוא כאשר נועצים קיסם לעוגה והוא יוצא יבש...

ועכשיו משתגעים מהריח שמתמלא בבית....



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה